Träningscentret med allt du behöver för att lyckas nå dina mål

Oavsett om du drömmer om att tävla i stora internationella tävlingar eller bara letar efter en träningsform som gör att din vardagsmotion blir av, så har vi det du letar efter!
Vi erbjuder thaiboxningsklasser i alla nivåer från 5 år och uppåt med Southside Muay Thai och fysträning med lekfulla upplägg med The Box (från 16 år).
Dessa 2 träningsformer kan med fördel kombineras och du har då ett proppfullt träningsschema att välja och vraka i.

rodrigo silva

Våra grupper

Nybörjargrupper –Detta är en grupp för motionärer och totalt nybörjare inom thaiboxning. Alla från 14 år och uppåt är varmt välkomna.
I denna grupp tränar vi endast på mittsar och en hel del konditionsinriktad träning och självfallet väldigt mycket på grunder inom thaiboxning. Du behöver ha egna handskar när du tränar. Ej närvarokrav i denna grupp.
OBS! Alla som är helt nya måste börja i denna grupp.

Fortsättningsgrupp – För att träna med denna grupp krävs minst 1 hel termin med bra närvaro i nybörjargruppen. I fortsättningsgruppen börjar vi med längre kombinationer. Du behöver ha egna handskar när du tränar. För att avancera från denna grupp krävs kontinuerlig närvaro.

Avancerad grupp –För att träna med denna grupp krävs att du haft god närvaro i fortsättningsgruppen och en god kondition.
I den här gruppen är sparring en given del av träningen. Därför behöver du ha full utrustning, handskar (<75 kg = 12 oz / >75 kg = 14 oz), benskydd, tandskydd och susp för killar.

Avancerat/Tävling – I denna grupp tränar endast de som har lång erfarenhet av thaiboxning, behärskar en hög nivå och god mittshållning. Deltagare i denna grupp är tävlingsaktiva eller tränar som tävlingsaktiva och träningen är helt anpassad efter det.
Uppflyttning i nivå/grupp görs alltid i samråd med instruktörer.

The Box
Vi erbjuder utöver thaiboxning, gruppträning i vårt funktionella gym med grym teamkänsla som får dig att längta till nästa pass! 
Ett bra komplement till thaiboxning.

Våra tränare på southside arena

För att ge dig den bästa möjliga kvalitén på våra träningar har vi säkerställt att alla våra tränare är pedagogiska och har lång erfarenhet av thaiboxning.

rodde

Rodrigo silva


huvudinstruktör & grundare

amanda

amanda eckers


instruktör & ledning

richard

richard häggström


instruktör thaiboxning

andreas

andreas frössberg


instruktör thaiboxning

daniel

daniel diger


instruktör thaiboxning

thilda

thilda eckers


instruktör
the box