Träningscentret med allt du behöver för att lyckas nå dina mål

Oavsett om du drömmer om att tävla i stora internationella tävlingar eller bara letar efter en träningsform som gör att din vardagsmotion blir av, så har vi det du letar efter!
Vi erbjuder thaiboxningsklasser i alla nivåer från 5 år och uppåt med Southside Muay Thai och fysträning med lekfulla upplägg med The Box (från 16 år).
Dessa 2 träningsformer kan med fördel kombineras och du har då ett proppfullt träningsschema att välja och vraka i.

Våra grupper

Nybörjargrupp – En grupp för alla som är helt nya eller bara tränat 1 termin sedan innan. OBS! alla som är helt nya måste börja i denna grupp.
Fortsättningsgrupp – Detta är en grupp för alla som tränat minst 1 termin (vår/höst). Här börjar man med teknisk sparring.
Fortsättning/Avancerat – Detta är en grupp där man har minst 2 hela terminer som erfarenhet och även en sommar/vinter träning. Här har vi lite friare sparring och även en lite högre nivå. Kontinuitet i träningen är ett krav.
Avancerat/tävling – Detta är en grupp för alla som tränar kontinuerligt som har en högre nivå på sparringen och en grupp för dom som vill tävla på våra hemma galor som hålls i klubben. Minst 2,5 hela terminer bakom sig. 
Obs! Ett krav på att hantera bra och hög nivå på sparringen vilket betyder att man kan behöva mer än 2,5 hela terminer.
Team ssmt – Är en elit grupp som enbart satsar inför tävlingar så som stora mästerskap till internationella tävlingar. Inga provträningar i denna grupp.

The Box
Vi erbjuder utöver thaiboxning, gruppträning i vårt funktionella gym med grym teamkänsla som får dig att längta till nästa pass!
Ett bra komplement till thaiboxning.

Våra tränare på southside arena

För att ge dig den bästa möjliga kvalitén på våra träningar har vi säkerställt att alla våra tränare är pedagogiska och har lång erfarenhet av thaiboxning.

rodde

Rodrigo silva


huvudinstruktör & grundare

amanda

amanda eckers


instruktör  & ledning

richard

richard häggström


instruktör thaiboxning

daniel

daniel diger


instruktör thaiboxning

andreas

andreas frössberg


instruktör thaiboxning

woody

johan nörgaard


instruktör thaiboxning

jessi

jessica rojas


instruktör thaiboxning

yousef

yousef bouagar


instruktör thaiboxning

camilo

camilo perez


instruktör
thaiboxning

thilda

thilda eckers


instruktör
the box

thebox

Frida Hergefeldt


instruktör
the box

Stäng meny